Inbjudan till träff

Fler nyheter

MC träff och aktiviteter

TOMCC SWEDEN CHALLENGE 2023

TOMCC Challenge 2023 TOMCC Challenge 2023

Nu drar vi igång en ny härlig hojsommar! Dags att köra runt och se vårt vackra land!

I år luktar det både racingolja och metanol på flera resmål. För Triumph är ju en cykel med fart och fläkt. Sen är vi förstås som vanligt lite historiskt lagda med några olika museer.

Du kör eller åker därbak på en eminent Triumph (förstås), och fotar dig själv tillsammans med tävlingskortet på resmålet. Det ska synas ordentligt att du är på rätt ställe.

Skicka fotot med e-post till challenge@tomccsweden.se
Ange också ditt namn och namn på POI i mailet. Du kan sända bidrag alltef- tersom eller samla alla i ett mail. (Det sistnämnda är säkrare…) Tävlingen pågår mellan 1 april och 30 september.
Sista dag att sända in bidrag är den 15 oktober.

Karta över POI samt tävlingskort hittar ni på klubbens hemsida och i nummer 1 av Trajan för 2023.

Fina priser till de 3 som fått ihop flest poäng. Men, som grädde på moset, så lottar vi ut 3 priser bland ALLA som sänt in bidrag! Alla är ju inte friherrar eller friherrinnor och hinner fara runt precis hela vårt långa land. Om du t.ex. besökt Klässbols linneväveri och sett de fina alster som prytt Nobelmiddagarnas bord och sen bara hunnit med att skåda Ottenbys fågelstation och gjort en rivare vid Gotland Ring, så har du ändå chansen att få mot- taga pris för dina färder!

Med hopp om en fantastisk Triumphsommar

/Anders Mattson

Poängräkning:
Challenge TOMCC Sweden POI 5 poäng
Deltagande i Britannia rally 10 poäng
Deltagande i TOMCCs årsmöte 10 poäng Watoc
POI inom Sverige 5 poäng
Triumph handlare och/eller auktoriserade verkstäder för Triumph 2 poäng

Link till tävlingskort: TOMCC Sweden Challenge tävlingskort
Link till regler och karta: TOMCC Sweden Challenge 2023

WATOC Rally Challenge

WATOC Rally Challenge

WATOC Rally Challenge har totalt sett inte varit så framgångsrikt senaste åren även om dom svenskar som deltog placerade sig i toppen 2022. Om det beror på pandemin eller att det blev för krångligt med att dokumentera besök vid POI och Triumphhandlare med bilder är oklart. Därför ändras reglerna och inför 2023 är det återigen bara besök på Triumphträffar som kvalificerar.

För att utöka antalet träffar och ge fler chanser så kommer under 2023 även ett antal endagsträffar att ingå. Träffkalendern för WATOC Rally Challenge hittar du på www.tomccsweden.se, www.watoc.info och i Trajan.

WATOC Rally Challenge är som tidigare öppet för alla som är medlemmar  i TOMCC eller annan klubb som är ansluten till WATOC. Rally Challenge syftar till att uppmuntra resandet och öka gemenskapen mellan klubbarna genom att medlemmarna uppmuntras att besöka varandras träffar.

 Poängen är baserade på körsträcka till träffarna enligt nedan. WATOC Rally of the Year som ger dubbel körsträcka är i år Sommer Treffen i Tyskland.

 5      poäng upp till       200 km
10    poäng upp till       500 km
15    poäng upp till       800 km
20    poäng upp till       1000 km
25    poäng över           1000 km

Besök på de olika träffarna registrerar du på ” The 2023 WATOC Rally Challenge” blanketten som du hittar på klubbens hemida.

Link till blanketten:
WATOC Challenge Entry Card 2023

WATOC Calendar 2023

Rally Challenge Card skickar du sedan till ulf.frossling@telia.com senast 30.09.2023

Tillagd i varukorgen